Tilbud!

American Tourister Soundbox Kabinekuffert Spinner 55 cm Grass Green 32G*54001

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 1.049 kr..

Rejs i stil med denne trendy kabinekuffert fra American Tourister med 4 hjul og integreret TSA-lås. Letvægtsdesign og unikt teksturmønster. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10295600195338237 Kategori:

Forestil dig at tage på dine næste eventyr med stil og lethed med American Tourister Soundbox Kabinekuffert Spinner 55 cm i Grass Green. Denne kabinekuffert kombinerer form og funktion på en sublim måde, hvilket gør den til den ideelle rejsemakker for enhver moderne eventyrer.

Med sit unikke lydbølgelook og en blanding af mat og blank overflade skiller denne kabinekuffert sig ud i mængden og udstråler en unik og trendy stil. Farven Grass Green tilføjer et friskt pust af naturinspiration til din rejsegarderobe og sikrer, at du skiller dig ud på bagagebåndet.

Soundbox Kabinekufferten er designet til at imødekomme de fleste flyselskabers krav til håndbagagens størrelse, hvilket gør den perfekt til at have med ombord på dine rejser. Den lette konstruktion og de fire dobbelthjul gør det let som en leg at manøvrere rundt i lufthavne og på travle gader, så du kan fokusere på at nyde din rejse uden bekymringer.

Med en rummelig kapacitet på 32 liter har du rigeligt plads til at pakke alt, hvad du behøver til dine eventyr. Den praktiske opdeling med krydsstropper og lynlåslommer holder dine ejendele organiserede og sikre under rejsen, så du altid har alt ved hånden.

Tag kontrol over din rejseoplevelse med American Tourister Soundbox Kabinekuffert Spinner 55 cm i Grass Green. Lad din personlighed skinne igennem med denne stilfulde og funktionelle kabinekuffert, der er skabt til at følge med dig på alle dine eventyr, uanset hvor livet fører dig hen. Gør dig klar til at rejse med stil og selvtillid med denne unikke og inspirerende kabinekuffert fra American Tourister.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “American Tourister Soundbox Kabinekuffert Spinner 55 cm Grass Green 32G*54001”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.